Αναζήτηση

Αναζήτηση

1. Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier” . Τα μεγαλύτερα εμπορεύματα αποστέλλονται από την en-oiko.gr με την καταλληλότερη μεταφορική για τον εκάστοτε προορισμό .Γίνεται πάντα επί του πεζοδρομίου.

Το ωράριο παράδοσης των παραγγελιών είναι 9:00-17:00. Παρακαλείστε να μην βάζετε στα σχόλια συγκεκριμένη ώρα παράδοσης λόγω του ότι η ώρα παράδοσης θα κανονιστεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που θα κάνει ο μεταφορέας μαζί σας.

2. Έξοδα αποστολής με Γενική Ταχυδρομική.

Υπηρεσίες Εσωτερικού
  • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
   Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,17€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,39€.
  • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
   Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,84€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,12€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
  • ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
   Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,84€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,53€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας.
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
   Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,36€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Έξοδα Επιστροφής μη ελαττωματικού Προϊόντος μόνο για ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ.

Κατά την αποστολή του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε υπάρχει χρέωση 4,17€ για τα πλαίσια του νομού Σερρών και 5,84€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για την παραλαβή επίσης του καινούργιου προϊόντος υπάρχει η ίδια χρέωση. Το ποσό καταβάλλεται στην courier. Η επιστροφή γίνεται πάντα με Γενική Ταχυδρομική. Εάν επιλέξετε άλλη μεταφορική σας επιβαρύνουν τα έξοδα τις εκάστοτε μεταφορικής.

3. Έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία

Tα έξοδα αποστολής για τα μεγαλύτερα εμπορεύματα πχ. Έπιπλα, καθρέφτες, στρώματα , υπολογίζονται ως το 15% της αξίας της παραγγελίας σας με ελάχιστο ποσό τα 7,30€ (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.), πάντα σε συνεννόηση με την en-oiko.gr και την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας είναι σε δύσβατη περιοχή παρακαλώ στείλτε e-mail στο info@en-oiko.gr με την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας για να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής.

Χρόνος Αποστολής Προϊόντων

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους για την κατηγορία λευκά είδη.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους για τα ετοιμοπαράδοτα έπιπλα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους για τα επί παραγγελίας προϊόντα όπως έπιπλα, καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια, τέντες, πέργκολες κ.τ.λ . Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησής σας καλό είναι να προηγείται πάντα επικοινωνίας με την en-oiko.gr.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 10-15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους για την κατηγορία στρώματα , καθώς είναι ο απαιτούμενος χρόνος παραγωγής τους.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο εντός της Ελλάδος.

Back to Top
Product has been added to your cart