Αναζήτηση

Αναζήτηση

Στο κατάστημα επίπλων , 2ον χλμ Σερρών Δράμας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων όπως καναπέδες, γωνίες, τραπεζάκια σαλονιού, συνθέσεις, τραπεζαρίες, καρέκλες τραπεζαρίας και κουζίνας, στρώματα, προϊόντα ύπνου , έπιπλα εξωτερικού χώρου, πίνακες και διακοσμητικά. Επίσης, η εταιρεία μας σας παρέχει λύσεις εξωτερικής σκίασης όπως τέντες, πέργκολες, κάθετες κασετίνες και ανεμοθώρακες.

Φροντίζουμε με συνέπεια για την εξέλιξη και τη συνεχή ενημέρωση της εταιρείας. Στόχοι μας είναι η εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας , του σύγχρονου σχεδιασμού  και της καλύτερης τιμής.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των επίπλων και οι λιτές γραμμές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Στο κατάστημα λευκών ειδών, Βενιζέλου 6-8 στο κέντρο της πόλης των Σερρών, θα βρείτε πλούσιες συλλογές κουρτινών και υφασμάτων επίπλωσης, συστήματα στήριξης , συστήματα εσωτερικής και εξωτερική σκίασης, ταπετσαρίες τοίχων, λευκά είδη, προϊόντα ύπνου και διακοσμητικά.

Στο κατάστημα Orion Strom By Εν Οίκω , θα βρείτε συλλογές στρωμάτων ύπνου, μαξιλαριών ύπνου και ανωστρωμάτων.

Επώνυμες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό πλαισιώνουν τις συλλογές μας όπως Maison, Nef Nef, Das, Polo, Guy Laroche, Nima, Orion Strom, Metaform. Προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

The house of style – A house for you – Feel the good sense

Λευκά είδη που σου αλλάζουν τη διάθεση

Γιατί Maison και Εν Οίκω σημαίνουν σπίτι

Τα καταστήματά μας

  1. Έκθεση επίπλων, 2ο χλμ. Σερρών-Δράμας, Τηλ.: 23210 99622
  2. Κεντρικό κατάστημα, Βενιζέλου 6-8, Σέρρες, Τηλ.: 23210 99620
  3. Orion Strom by Εν Οίκω, Εμμ. Ανδρόνικου 45 και Ρούσβελτ γωνία, Σέρρες, Τηλ.: 23210 99623
Back to Top
Product has been added to your cart